Adverteren op onderglas.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op onderglas.nl

Onder Glas, het gratis vakblad voor alle glastuinders van groenten, bloemen en potplanten. De website is een verlengstuk van het blad, met handige mogelijkheden zoals het (na)lezen van Onder Glas in digitale vorm, een zoekfunctie om in alle gepubliceerde artikelen te zoeken en speciaal samengestelde dossiers over actuele onderwerpen

doelgroep van onderglas.nl

Alle glastuinders van groenten, bloemen en potplanten.

onderglas.nl richt zich op mensen die interesse hebben in dieren en natuur

kosten van adverteren op onderglas.nl

Op onderglas.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die onderglas.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

De skyscraper banner wordt staand naast het digitale magazine getoond zodra lezers dat openen.

voorwaarden

Na de sluitingsdatum (print) of een week voor plaatsing (online) kun je niet meer annuleren. Banners dienen digitaal en compleet aangeleverd te worden, anders worden extra kosten in rekening gebracht.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers