Adverteren op Ondernemingsbeurs.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Ondernemingsbeurs.nl

U wilt uw bedrijf verkopen? U wilt uw onderneming laten groeien door overname van een ander bedrijf? U bent op zoek naar een overnamespecialist? U heeft een vraag over bedrijfsoverdracht? De Ondernemingsbeurs helpt. Met een onafhankelijke database voor de koop en verkoop van bedrijven brengt de Ondernemingsbeurs vraag en aanbod in het mkb bij elkaar.
Daarnaast biedt de Ondernemingsbeurs uitgebreide (fiscale) informatie, stappenplannen en checklists. De gratis (telefonische) helpdesk adviseert bij bedrijfsoverdracht en beantwoordt uw vragen. Kijk op Ondernemingsbeurs.nl om te zien hoe het werkt en wat dit platform voor u kan betekenen.

doelgroep van Ondernemingsbeurs.nl

Ondernemers

Ondernemingsbeurs.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en financiering

kosten van adverteren op Ondernemingsbeurs.nl

Op Ondernemingsbeurs.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Ondernemingsbeurs.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten wij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanleverspecificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers