Adverteren op ondertussen.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op ondertussen.nl

Ondertussen.nl is een platform waar jong Nederland op de hoogte blijft van het nieuws en het tofste van het internet. De kernwaarden van het merk zijn: inspirerend, positief, betrokken, jong en visueel. Een geweldige plek om als merk in geïntegreerd te worden, met relevante branded content die de potentie heeft om sociaal gedeeld te worden. Ondertussen.nl is snelgroeiend en sterk op mobiel en social media. Met een jonge redactie en een groep van vaste bloggers brengt Ondertussen.nl 7 dagen per week de actualiteit die voor jongeren relevant is. Aangevuld met vaste rubrieken en terugkerende videoprogramma’s met vaste presentatoren.

doelgroep van ondertussen.nl

Leeftijd 16 - 23 jaar.

kosten van adverteren op ondertussen.nl

Op ondertussen.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ondertussen.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers