Adverteren op One More Thing (Smartphone App)?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op One More Thing (Smartphone App)

OneMoreThing is een Nederlandstalige website over Apple en alles wat daarmee te maken heeft. Dagelijks is op One More Thing het laatste nieuws te vinden over Apple en de daarbij behorende lifestyle. Het redactieteam zorgt naast de nieuwsvoorziening ook voor reviews, opinie en satire. De community is het kloppende hart van OneMoreThing. Meer dan 30.000 leden stellen hun vragen, delen hun kennis en zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer. De visie van deze website is simpel maar helder. OneMoreThing wil het startpunt zijn voor mensen die alles over Apple willen weten, maar daarnaast ook vermaakt willen worden op een Apple-manier. De bezoekers van OneMoreThing zijn voornamelijk mannen tussen de 20 en 40 jaar oud. Een belangrijke eigenschap die zij gemeen hebben is hun voorliefde voor Apple, maar eigenlijk voor allerlei mooie gadgets in het algemeen. Daarnaast hebben zij een bovenmodaal inkomen. Als rechtgeaarde Mac titel heeft One More Thing ook een iPhone app gelanceerd, binnen deze app is het mogelijk te adverteren met de meest gangbare en effectieve Display Ads.

kosten van adverteren op One More Thing (Smartphone App)

Op One More Thing (Smartphone App) kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die One More Thing (Smartphone App) te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.
Aanleveren in HTML 5.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers