Adverteren op onemorething.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op onemorething.nl

OneMoreThing is een Nederlandstalige website over Apple en alles wat daarmee te maken heeft. Eind 2007 is de website MacOSX.nl samengegaan met MacNed.nl en de podcast OneMoreThing in de website OneMoreThing. De website leunt op drie pijlers: het nieuws, de community en de podcast. Dagelijks is op One More Thing het laatste nieuws te vinden over Apple en de daarbij behorende lifestyle. Het redactieteam zorgt naast de nieuwsvoorziening ook voor reviews, opinie en satire.

De community is het kloppende hart van OneMoreThing. Meer dan 30.000 leden stellen hun vragen, delen hun kennis en zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer. De visie van deze website is simpel maar helder. OneMoreThing wil het startpunt zijn voor mensen die alles over Apple willen weten, maar daarnaast ook vermaakt willen worden op een Apple-manier.

De bezoekers van OneMoreThing zijn voornamelijk mannen tussen de 20 en 40 jaar oud. Een belangrijke eigenschap die zij gemeen hebben is hun voorliefde voor Apple in het bijzonder, maar eigenlijk voor allerlei mooie gadgets in het algemeen. Daarnaast hebben zij een bovenmodaal inkomen. Een verdere analyse van de bezoekers onderstreept het bijzondere karakter van de community. Zo gebruikt maar liefst 60% van de bezoekers Safari als browser en komt 70% van het verkeer van een Mac, een iPhone of een iPad. De meest voorkomende schermresoluties zijn daarnaast 1280x800, 1440x900, 1680x1050 en 1920x1200. Veel bezoekers bezitten dus een groot scherm, wat opnieuw bewijst dat OneMoreThing een verzamelplaats is voor ware gadget liefhebbers.

Op OneMoreThing is het mogelijk te adverteren met de meest gangbare en effectieve Display Ads. Ook kunnen er Non Display Ads zoals de Header ingezet worden.

kosten van adverteren op onemorething.nl

Op onemorething.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die onemorething.nl te bieden heeft. Wij hebben 19 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers