Adverteren op oneworld.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op oneworld.nl

OneWorld.nl is de grootste website in Nederland over mondiale verbondenheid en duurzame lifestyle. Ze maakt onderdeel uit van het platform OneWorld, dat naast de website ook bestaat uit een magazine en events. OneWorld.nl laat zien dat hoe wij hier leven, effect heeft
op mensen en milieu elders in de wereld. En andersom, hoe wat elders gebeurt, ons aangaat. Hoe zit die wederzijdse beïnvloeding in elkaar? Hoe kunnen we deze
processen positief beïnvloeden ? Wat kunnen we zelf doen? Op een prikkelende en persoonlijke manier betrekt OneWorld de bezoekers bij wat er gaande is in de wereld en geeft tips aan bezoekers hoe zij zelf een duurzame(re) lifestyle kunnen vormgeven.

doelgroep van oneworld.nl

OneWorld richt zich op de groeiende groep duurzame consumenten. Zij voelen zich betrokken bij mensen elders en bij het milieu. Ook streven zij actief naar een leefbare wereld voor komende generaties. De OneWorld-bezoeker is hoog opgeleid, het merendeel is vrouw. Tweederde van de bezoekers is tussen de 20 en 49 jaar. Ze zijn goed geïnformeerd, kritisch en geïnteresseerd in andere culturen, reizen en een duurzame levensstijl. Ze geven de voorkeur aan biologische en verantwoord gemaakte producten.

oneworld.nl richt zich op mensen die interesse hebben in dieren en natuur

kosten van adverteren op oneworld.nl

Op oneworld.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die oneworld.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Indien u flash aanlevert, ook gelieve het bestand in jpg of gif aanleveren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers