Adverteren op onkruid.nl?

prijs op aanvraag

Adverteren op onkruid.nl

Een banner op de Onkruid website is een prima manier om uw activiteiten aan een breed publiek kenbaar te maken. Het voordeel van de banner is dat u uw eigen bedrijf helemaal op uw eigen manier kunt vormgeven. De bezoeker van onze website die op uw banner klikt wordt automatisch naar uw eigen site doorgelinkt. De banner dient u zelf aan te leveren. Maar wanneer u niet beschikt over een vormgever kunnen wij dat werk ook voor u uit handen nemen.

doelgroep van onkruid.nl

Mensen die geïnteresseerd zijn in alternatieve reizen, pure vriendschap, bijzondere therapieën, zingeving en spirituele verdieping.

onkruid.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle en reizen

kosten van adverteren op onkruid.nl

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die onkruid.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers