Adverteren op oppad.nl?

vanaf € 500,00

Adverteren op oppad.nl

Mooie aanvulling op het magazine Op Pad is Oppad.nl, waarmee de binding met de lezer nóg sterker wordt. Maandelijks wordt deze online inspiratiebron bezocht door meer dan 33.000 wandelaars, fietsers, mountainbikers en bergbeklimmers. De website staat vol met nieuws, events, tips, routebeschrijvingen en filmpjes om helemaal in de outdoorstemming te komen. Het trouwe, actieve publiek heeft veel interesse in relevante outdooraanbiedingen. Jouw advertentie op de titelsite van Op Pad krijgt dus volop aandacht van duizenden liefhebbers van outdooractiviteiten!

kosten van adverteren op oppad.nl

Op oppad.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die oppad.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Standaard banners dienen minimaal 3 werkdagen voor livegang te worden aangeleverd.
Microsite uiterlijk 2 weken voor lifegang aanleveren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers