Adverteren op opreis.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op opreis.nl

‘Ga toch weg!’ is de slogan van weblog OpReis.nl. Dat mag heel letterlijk genomen worden. Op de site vind je alle informatie die nodig is om eens lekker weg te gaan. Het laatste nieuws op het gebied van reizen en vakanties bijvoorbeeld, of handige feiten over de meeste vakantielanden. Maar ook informatie over hoe reizen voorbereid moeten worden en wat er allemaal bij komt kijken. Lezers van OpReis.nl leveren ook bijdragen aan de site. Niet alleen in de vorm van reacties, maar ook foto’s en eigen reisverhalen. Via Semilo is het mogelijk om te adverteren op OpReis.nl. De bezoekers van de site zitten al helemaal in de vakantiestemming, als adverteerder is daar goed op in te spelen. Semilo adviseert graag om het vakantiegevoel optimaal te benutten.

kosten van adverteren op opreis.nl

Op opreis.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die opreis.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

unieke bezoekers: 5.000 / impressies: 50.000

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers