Adverteren in Opzij.nl (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Opzij.nl (Nieuwsbrief)

Opzij anno nu is een platform voor een brede maatschappelijke emancipatiebeweging waarin iedereen een rol heeft. Ook mannen, ja. Opzij past bij moderne vrouwen, die elke dag weer jongleren met werk, kinderen, relaties en sociale contacten. Maar die ook beseffen dat ze zonder samenwerking geen stap vooruit komen.

doelgroep van Opzij.nl (Nieuwsbrief)

De lezeres van Opzij is een bewuste, ontwikkelde en (zeer) hoogopgeleide vrouw. Zij bevindt zich in de hogere welstandsklassen en bekleedt veelal hogere posities binnen haar werkomgeving. Zij is breed geïnteresseerd in de samenleving in het algemeen en specifiek in de positie van de vrouw.

Opzij.nl (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk, gezondheid en zorg, kunst en amusement, maatschappij en familie en ouderschap

kosten van adverteren in Opzij.nl (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Opzij.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in zakelijk, gezondheid en zorg, kunst en amusement, maatschappij en familie en ouderschap te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers