Adverteren op Orinformatie.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Orinformatie.nl

OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het helpt leden van ondernemingsraden bij de uitoefening van hun taak en professionalisering van hun taakvervulling. OR informatie bestaat uit een vakblad, website, wekelijkse e-mailnieuwsbrief en een jaarlijks congres. Het vakblad verschijnt tien keer per jaar en zorgt ervoor dat or-leden met behulp van onze informatie met meer zelfvertrouwen hun or-werk kunnen doen.

doelgroep van Orinformatie.nl

Or-leden, or-secretarissen, or-voorzitters, ambtelijke secretarissen en iedereen die met een or te maken heeft.

Orinformatie.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op Orinformatie.nl

Op Orinformatie.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Orinformatie.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Advertorial op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers