Adverteren op ORN TV?

prijs op aanvraag

Adverteren op ORN TV

ORN TV bereikt dagelijks betrokken kijkers in hun eigen vertrouwde omgeving. Al deze mensen kijken dagelijks naar regionale televisie om op de hoogte te blijven van alles wat er in hun directe omgeving gebeurt. Natuurlijk wordt ook het nationale en internationale nieuws daarbij niet uit het oog verloren. Voor adverteren in de eigen regio, of een landelijk bereik is ORN TV de beste partner. De ervaring, de unieke kennis van de regio en onderzoeksresultaten van ORN TV; het staat allemaal ter beschikking om te komen tot de meest effectieve campagne.

kosten van adverteren op ORN TV

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de beste plek voor jouw televisiecommercial. Als ondernemer regel je dat namelijk het liefste zelf!

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ORN TV te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 109 TV zenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 70 landelijke en 38 regionale advertentiemogelijkheden op TV beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

ORN TV biedt je de mogelijkheid om spots zowel landelijk als heel specifiek regionaal (geo targetting) uit te zenden. Ook het aantal spotjes dat per zender of periode wordt vertoond kan flexibel worden ingezet. Zelfs variëren met reclames binnen verschillende regio’s is mogelijk. Een enorme pré voor ondernemers die in meerdere regio’s actief zijn en landelijke adverteerders die binnen hun campagne extra mediadruk willen genereren.

voorwaarden

TV-commercials dienen drie dagen voor de eerste uitzending te worden aangeleverd.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers