Adverteren in ORnet.nl (Nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 315,79

Onze vanaf prijs € 300,00

Adverteren in ORnet.nl (Nieuwsbrief)

Praktijkblad Ondernemingsraad is een vaktijdschrift voor ondernemingsraden, personeelsvertegenwoordigingen en andere medezeggenschapsorganen. Elke maand richt
Ondernemingsraad zich op verdieping van de taken van een ondernemingsraad, achtergronden van het nieuws en ontwikkeling rond medezeggenschap in het bedrijfsleven,
bij de overheid en in de non-profit sector. Ondernemingsraad biedt de doelgroep verschillende media. Naast het praktijkblad zijn dit de website ORnet.nl, de e-mailnieuwsbrief van ORnet.nl en meerdere events.

doelgroep van ORnet.nl (Nieuwsbrief)

Op de website ORnet.nl vinden OR-leden en professionals die binnen de medezeggenschap werkzaam zijn altijd een overzicht van de laatste stand van zaken.

kosten van adverteren in ORnet.nl (Nieuwsbrief)

In ORnet.nl (Nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ORnet.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers