Adverteren op ORnet.nl?

vanaf € 300,00

Adverteren op ORnet.nl

Praktijkblad Ondernemingsraad is een vaktijdschrift voor ondernemingsraden, personeelsvertegenwoordigingen en andere medezeggenschapsorganen. Elke maand richt
Ondernemingsraad zich op verdieping van de taken van een ondernemingsraad, achtergronden van het nieuws en ontwikkeling rond medezeggenschap in het bedrijfsleven,
bij de overheid en in de non-profit sector. Ondernemingsraad biedt de doelgroep verschillende media. Naast het praktijkblad zijn dit de website ORnet.nl, de e-mailnieuwsbrief van ORnet.nl en meerdere events.

doelgroep van ORnet.nl

Op de website ORnet.nl vinden OR-leden en professionals die binnen de medezeggenschap werkzaam zijn altijd een overzicht van de laatste stand van zaken.

kosten van adverteren op ORnet.nl

Op ORnet.nl kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ORnet.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Overige vakformaten zijn op vraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers