Adverteren op ouders.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op ouders.nl

Ouders Online is een onafhankelijke website voor ouders van kinderen van -1 tot 18. Je kunt er onderling gegevens uitwisselen, vragen stellen aan deskundigen, en meer dan 20.000 pagina’s aan onmisbare informatie raadplegen.
De site bestaat sinds begin 1996 en wordt dagelijks door duizenden ouders in binnen- en buitenland bezocht. De toegang is gratis. Een greep uit de inhoud:
Magazine: elke week nieuwe redactionele artikelen. Met onder andere: nieuws, productinformatie,
tips, recensies, columns en dossiers over actuele onderwerpen.
Vraagbaken: gratis consult bij deskundigen, zoals kinderartsen, borstvoedingsspecialisten en pedagogen.
Forum: de discussiegroepen van Ouders Online. Maandelijks worden er zo’n 30.000 nieuwe berichten geplaatst over alle denkbare onderwerpen rond ouderschap.
Themapagina’s: sub-sites onder Ouders Online. Opgezet en bijgehouden door ouders met gedeelde interesses of belangen. Zoals: grote gezinnen en een-oudergezinnen.
Snuffelgids: tweedehands-kledingwinkeltjes, aangebracht en toegelicht door de bezoekers zelf.
Ouders Online noemt de dingen bij hun naam en heeft een opvallend laag roze-wolk-gehalte. Kinderen kunnen schattig en vertederend zijn, maar ook ziek, agressief of gehandicapt. Bij Ouders Online is alles bespreekbaar.
De bezoekers van Ouders Online vormen een omvangrijke online gemeenschap. Ze ontmoeten elkaar op het forum en in de chatroom, maken themapagina’s en leggen privé-contacten. Daarnaast wordt Ouders Online bezocht door professionals, waaronder artsen, pedagogen en verloskundigen.

kosten van adverteren op ouders.nl

Op ouders.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ouders.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

advertorial op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers