Adverteren op oudersvannu.nl

oudersvannu.nl biedt een breed en gevarieerd aanbod aan informatie over zwanger worden, zwanger zijn en het hebben van een gezin. Wanneer de bezoeker zich heeft ingeschreven, krijgt zij een unieke gepersonalieerde homepage met artikelen die relevant zijn voor de levensfase waarin zij en haar gezin zich bevinden. Op deze manier wordt een (commerciele) boodschap op het juiste moment overgebracht, recht in haar hart. Oudersvannu.nl groeit mee met de doelgroep t/m haar kind naar de basisschool gaat.

doelgroep van oudersvannu.nl

De primaire doelgroep is de moeder. Binnen de jonge gezinnen is zij de primaire beslisser. Door de nieuwe levensfase waar de doelgroep zich in bevindt, is er een constante behoefte aan informatie.

oudersvannu.nl richt zich op mensen die interesse hebben in familie en ouderschap

kosten van adverteren op oudersvannu.nl

Op oudersvannu.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die oudersvannu.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers