Adverteren op overfusies.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op overfusies.nl

OverFusies.nl bestaat uit een online databank en een nieuwssite over fusies en overnames in Nederland. Dagelijks verschijnt 'Dealtalk' op OverFusies.nl, twitter en linkedin.

doelgroep van overfusies.nl

De nieuwsbrief is voor een ieder die belangstelling heeft voor de fusie- en overnamemarkt in de ruimste zin van het woord. Het besloten deel van OverFusies.nl is bestemd voor zakelijke adviseurs en bedrijven die met fusie-overnamedata werken.

overfusies.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op overfusies.nl

Op overfusies.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die overfusies.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers