Adverteren op overhetnieuwewerken.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op overhetnieuwewerken.nl

Het Platform Over Het Nieuwe Werken is gericht op informatievoorziening aan alle doelgroepen die zich bezighouden met de implementatie en het optimaliseren van HNW. Het is inmiddels een platform dat tienduizenden geïnteresseerden weten te vinden. In de Google search staat het platform op een mooie tweede plek, gevolgd door de partnersites Werken2.0.nl en HNWblog.nl. Het platform informeert HRmanagers, facilitymanagers, ITspecialisten en andere betrokkenen via verschillende mediumtypen. Naast de websites, is er een tweewekelijkse emailnieuwsbrief, een jaarlijks congres, social media en een jaarlijks terugkerend trendonderzoek.

doelgroep van overhetnieuwewerken.nl

HRmanagers, facilitymanagers, ITspecialisten en andere betrokkenen.

overhetnieuwewerken.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op overhetnieuwewerken.nl

Op overhetnieuwewerken.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die overhetnieuwewerken.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers