Adverteren op Overpreventie.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Overpreventie.nl

Het platform Over Preventie is het platform van, voor en door functionarissen met preventietaken. Het is gericht op het vinden en delen van praktische, actuele, betrouwbare informatie over veilig en gezond werken.

doelgroep van Overpreventie.nl

Professionals en functionarissen met preventietaken op het gebied van veilig en gezond werken. Deze personen zijn verantwoordelijk en/ of direct betrokken bij de implementatie van het (preventie)beleid rondom veilig en gezond werken in organisaties.

Overpreventie.nl richt zich op mensen die interesse hebben in overheid en rechten

kosten van adverteren op Overpreventie.nl

Op Overpreventie.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Overpreventie.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers