Adverteren op panorama.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op panorama.nl

Een sterk punt van het tijdschrift Panorama is de fotografie/beeld. Online zet Panorama dit door. Naast fotografie gerelateerde berichten in het mannenblog, zijn het ook de bewegende beelden die de bezoeker weet te waarderen. Internet is tegenwoordig van elke moment van de dag en op Panorama.nl vindt de bezoeker daarom altijd de beste filmpjes en het beste beeld. Of het nu schokkend, leuk of sexy is. Altijd bij Panorama!

doelgroep van panorama.nl

De lezers van de Panorama kunnen tevens hun hart ophalen op Panorama.nl. De site gaat verder waar het blad stopt. Achtergrond informatie, foto's nieuws en natuurlijk het uitgebreide film-archief trekt een breed publiek van mannen tussen de 18 en 55 jaar.

panorama.nl richt zich op mensen die interesse hebben in maatschappij

kosten van adverteren op panorama.nl

Op panorama.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die panorama.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers