Adverteren op Parkeer24.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Parkeer24.nl

PARKEER24 is een onafhankelijke informatiebron waar parkeerprofessionals kennis uitwisselen. De 24 is afgeleid van 24/7 en geeft de ambitie weer om de parkeerprofessional op elk moment van de dag via alle beschikbare media te informeren en te inspireren. PARKEER24 richt zich ondermeer op beleidsmakers, adviesbureaus, architecten, bouwbedrijven, exploitanten, beheerders en leveranciers.

De website fungeert als ‘dashboard’ voor de doelgroep, met nieuws, achtergronden, gemeentelijk parkeerbeleid, de mensen achter parkeren, innovaties, banen, activiteiten op het gebied van parkeren en relevante publicaties die als naslagwerk of leidraad kunnen dienen in uw vakgebied. Iedere dinsdag wordt een nieuwsbrief Update verstuurd met een selectie van de belangrijkste ontwikkelingen.

doelgroep van Parkeer24.nl

PARKEER24 heeft via haar magazine, website en e-mailnieuwsbrief een markt dekkend bereik onder adviesbureaus, gemeente-, provinciale- en rijksambtenaren actief op het gebied van verkeer en mobiliteit, beleggers, projectontwikkelaars, vastgoedbedrijven, woningbouwcorporaties, VVE's, architecten, beheerders, exploitanten en toeleveranciers.

kosten van adverteren op Parkeer24.nl

Op Parkeer24.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Parkeer24.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers