Adverteren op Parool.nl

Parool.nl zit bovenop het landelijke nieuws en biedt uitgebreid nieuws en achtergrondartikelen over de regio en de stad Amsterdam. Met veel ‘gids’-informatie, nuttige tips, recensies en agenda’s over cultuur, gastronomie en uitgaan in Amsterdam. Verder biedt de site nieuws over sport, voornamelijk Ajax, en economie. Parool.nl is het uitgelezen medium voor adverteerders op zoek naar een upmarket publiek.

doelgroep van Parool.nl

Het leven van de parool.nl-bezoeker speelt zich grotendeels af in Amsterdam. Dit verklaart de constante behoefte aan relevante en up-to-date informatie over wat zich in en om de hoofdstad afspeelt. Deze welstandige doelgroep is vaak hoogopgeleid met een functie als beslisser en heeft een grote interesse in kunst en cultuur, gastronomie en lifestyle.

kosten van adverteren op Parool.nl

Op Parool.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Parool.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

NOA onderzoeksdata

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Homepage takeover: tarief op aanvraag.

voorwaarden

Aanleveren:
Standaard materiaal 3 werkdagen
Homepage Takeover & Branded content 5 werkdagen

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers