Adverteren op Participaties.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Participaties.nl

Participaties, het onafhankelijke platform voor beleggers in niet-beursgenoteerde producten. Als platform zijn wij graag dé community voor beleggers die deel willen nemen aan participaties. Door de juiste informatie en adviezen willen we graag een bijdragen leveren aan een transparante en goed functionerende markt voor niet-beursgenoteerde producten. Hierbij bieden we de grootste doorzoekbaar database van fondsen

doelgroep van Participaties.nl

De particuliere belegger op IEX, Eurobench, Beursonline, Participaties, DeBeurs en Guruwatch bestaat voornamelijk
uit mannen met een gemiddelde leeftijd van 45 jaar. De meerderheid van deze doelgroep bezoekt de site(s) regelmatig en heeft een belegt vermogen van ongeveer € 50.000,- Hieronder een aantal kenmerken van deze doelgroep:

Participaties.nl richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren op Participaties.nl

Op Participaties.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Participaties.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers