Adverteren op pathe.nl

Met pathé.nl kunt u zich voortaan nog verder verbinden aan de bioscoopervaring. Pathé.nl is namelijk de grootste filmwebsite van Nederland met per maand gemiddeld 1,6 miljoen unieke bezoekers. In 2013 is zelfs een gemiddelde van 2,1 miljoen unieke bezoekers bereikt.
Net als met onze doekreclame is het op pathé.nl mogelijk om selectief te adverteren per regio, film of bioscoop. Zo kan bijvoorbeeld voor een film follow campagne, de link tussen adverteerder en film (doelgroep) worden versterkt door de bezoeker al bij het beslismoment op pathé.nl te bereiken. Het effect van dit contact vergroot daarna de impact van de uitingen in de bioscoop.
U kunt de vruchten van deze synergie plukken met onze online film follow propositie. Wanneer er een film follow campagne op het doek wordt ingekocht, kan daarnaast voor een sterk gereduceerd tarief een online campagne van 4 weken worden afgenomen. Dat is vier weken exclusieve aanwezigheid op de filmpagina van de betreffende titel met een medium rectangle of een leaderboard.

kosten van adverteren op pathe.nl

Op pathe.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die pathe.nl te bieden heeft. Wij hebben 14 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers