Adverteren op pcmweb.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op pcmweb.nl

PCMweb.nl is de website voor de professional die zowel privé als beroepsmatig zich meer dan gemiddeld met PC’s en netwerk-infrastructuur bezig houdt. Op de website vind je dagelijks het laatste nieuws, onafhankelijke productreviews van hard- en software, en handige workshops. PCM wil consumenten voorzien van betrouwbaar koopadvies. Daarnaast helpt het haar lezers op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet, technologie en de praktische toepassing daarvan.

doelgroep van pcmweb.nl

Bezoekers zijn voornamelijk mannen tussen de 20-49 jaar oud met een bovengemiddelde interesse in alles wat met hardware en software te maken heeft. Velen zijn zelfs binnen hun vakgebied bezig met IT.

kosten van adverteren op pcmweb.nl

Op pcmweb.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die pcmweb.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

unieke bezoekers: 100.000 / page impressies: 750.000

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers