Adverteren in PenOactueel.nl (Nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 315,79

Onze vanaf prijs € 300,00

Adverteren in PenOactueel.nl (Nieuwsbrief)

P&Oactueel; is een multimediale vaktitel gericht op de HR-professional. Ontwikkelingen en verwachtingen worden gevolgd en in artikelen en infographics inzichtelijk gemaakt. Checklists,
tips, best practices, benchmarks en casuïstiek helpen de HR-professional in de dagelijkse praktijk. P&Oactueel; biedt de doelgroep verschillende media. Naast het vakblad zijn dit de websites Penoactueel.nl en Puurpeno.nl, de special en exclusive newsletter van Penoactueel.nl, meerdere events en een aantal specials van het magazine.

doelgroep van PenOactueel.nl (Nieuwsbrief)

HR-professionals.

PenOactueel.nl (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren in PenOactueel.nl (Nieuwsbrief)

In PenOactueel.nl (Nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die PenOactueel.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 457 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 457 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in zakelijk te bereiken.

Opmerkingen van de uitgever

Als gratis bijlage bij deze nieuwsbrief ontvangt u maandelijks het P&Oactueel; bulletin.
Term Exclusive Newsletter en Special Newsletter worden door elkaar gebruikt.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers