Adverteren op penoactueel.nl?

vanaf € 300,00

Adverteren op penoactueel.nl

P&Oactueel; is een multimediale vaktitel gericht op de HR-professional. Ontwikkelingen en verwachtingen worden gevolgd en in artikelen en infographics inzichtelijk gemaakt.
Checklists, tips, best practices, benchmarks en casuïstiek helpen de HR-professional in de dagelijkse praktijk. P&Oactueel; biedt de doelgroep verschillende media. Naast het vakblad zijn dit de websites Penoactueel.nl en Puurpeno.nl, de special en exclusive newsletter van Penoactueel.nl, meerdere events en een aantal specials van het magazine.

doelgroep van penoactueel.nl

HR-professionals.

penoactueel.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op penoactueel.nl

Op penoactueel.nl kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die penoactueel.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Overige vakformaten op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers