Adverteren op Pensioenbestuurenmanagement.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Pensioenbestuurenmanagement.nl

Pensioen Bestuur & Management (PBM) is een onafhankelijk platform voor de pensioensector. PBM heeft als doel om bij te dragen aan de verdere professionalisering van de pensioensector en het bevorderen van deskundigheid.

doelgroep van Pensioenbestuurenmanagement.nl

Pensioensector

kosten van adverteren op Pensioenbestuurenmanagement.nl

Op Pensioenbestuurenmanagement.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Pensioenbestuurenmanagement.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Zonder tegenbericht wordt er bij plaatsing van een advertentie in meerdere nummers van uitgegaan dat dezelfde advertentie wordt geplaatst.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers