Adverteren in Personeelsnet.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Personeelsnet.nl (nieuwsbrief)

Personeelsnet is een onafhankelijke website met praktische HRM-informatie voor managers en P&O-ers. De P&O-er heeft de beschikking over aanzienlijke budgetten en is een vertrouwde adviseur van het management. Daarom is de P&O-er een interessante doelgroep voor zakelijke adverteerders. Personeelsnet is een initiatief van Personeelsnet Media in Den Haag. Kenmerken van de site zijn:

actief en interactief
praktisch en praktijkgericht
ontmoetingspunt van aanbieders
afnemers van P&O-informatie
Bezoekers kunnen informatie halen, maar ook brengen. Personeelsnet de nadruk op informatie, tools, kennisuitwisseling en service. Daarbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden van internet. Personeelsnet brengt tevens wekelijks een nieuwsbrief uit welke verstuurd wordt naar 10.500 subscribers. Ook hierin kan geadverteerd worden.

doelgroep van Personeelsnet.nl (nieuwsbrief)

De bezoeker van Personeelsnet is vrouw of man die over het algemeen een HBO-beroepsopleiding heeft gevolgd op het gebied van Personeel en Arbeid. Het is een zelfstandige professional die hoge eisen stelt aan de kwaliteit, relevantie en actualiteit van de geboden informatie. Net als in het vak, zijn de bezoekers in meerderheid van het vrouwelijk geslacht. De bezoekers van Personeelsnet hebben binnen hun organisaties een belangrijke stem op de terreinen personeel en organisatie en de algemene bedrijfsvoering.

kosten van adverteren in Personeelsnet.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Personeelsnet.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

verschijnt 1 keer per week op dinsdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers