Adverteren op Personeelsnet.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Personeelsnet.nl

Personeelsnet is een onafhankelijke website met praktische HRM-informatie voor managers en P&O-ers. De P&O-er heeft de beschikking over aanzienlijke budgetten en is een vertrouwde adviseur van het management. Daarom is de P&O-er een interessante doelgroep voor zakelijke adverteerders. Personeelsnet is een initiatief van Personeelsnet Media in Den Haag. Kenmerken van de site zijn: actief en interactief. praktisch en praktijkgericht. ontmoetingspunt van aanbieders. afnemers van P&O-informatie. Bezoekers kunnen informatie halen, maar ook brengen. Personeelsnet de nadruk op informatie, tools, kennisuitwisseling en service. Daarbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden van internet. Personeelsnet brengt tevens wekelijks een nieuwsbrief uit welke verstuurd wordt naar 10.500 subscribers. Ook hierin kan geadverteerd worden.

doelgroep van Personeelsnet.nl

De bezoeker van Personeelsnet is vrouw of man die over het algemeen een HBO-beroepsopleiding heeft gevolgd op het gebied van Personeel en Arbeid. Het is een zelfstandige professional die hoge eisen stelt aan de kwaliteit, relevantie en actualiteit van de geboden informatie. Net als in het vak, zijn de bezoekers in meerderheid van het vrouwelijk geslacht. De bezoekers van Personeelsnet hebben binnen hun organisaties een belangrijke stem op de terreinen personeel en organisatie en de algemene bedrijfsvoering.

Personeelsnet.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op Personeelsnet.nl

Op Personeelsnet.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Personeelsnet.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers