Adverteren op Piet!'s weer (mobiel)?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op Piet!'s weer (mobiel)

De populaire weerman Piet Paulusma heeft, naast zijn populaire website, verschillende succesvolle apps. Meest populair zijn de apps voor iOS en Android, de app voor Windows groeit gestaag in gebruikers.
De apps geven de trouwe Piet! fan een snel inzicht in het huidige weer, de voorspellingen voor de rest van de dag en de komende dagen. Daarnaast geeft Piet dagelijks een cijfers voor populaire activiteiten zoals fietsen en BBQen.
In de apps kan met reguliere uitingen worden geadverteerd maar gesponsorde content behoort ook tot de mogelijkheden. De mogelijkheden hiervoor bestaan uit het plaatsen van een item in het hoofdmenu van de apps, met een of meerdere speciale contentpagina’s daarachter.

kosten van adverteren op Piet!'s weer (mobiel)

Op Piet!'s weer (mobiel) kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Piet!'s weer (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers