Adverteren op Platformbuitenspelen.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Platformbuitenspelen.nl

BuitenSpelen is hét informatieplatform voor iedereen die professioneel betrokken is bij spelen. Met onder meer beschrijvingen van gerealiseerde projecten, achtergrondartikelen, productbeschrijvingen, brancheïnformatie, columns en korte nieuwsberichten. Praktische en inspirerende informatie waarmee u, werkzaam bij gemeente of speeltuinvereniging, in het onderwijs, de recreatie of buitenschoolse opvang, bij uw dagelijkse werkzaamheden uit de voeten kunt.

doelgroep van Platformbuitenspelen.nl

De lezers van BuitenSpelen zijn beleidsmakers, projectleiders en andere functionarissen werkzaam bij onder meer lokale- en regionale overheden, jeugd- en onderwijsinstellingen, speeltuinverenigingen, recreatiebedrijven en toeleveranciers. Met een oplage van 3.000 exemplaren en een meeleesfactor van 3.1 bereikt het magazine ruim 9.000 professionals. De website en de tweewekelijkse e-mailnieuwsbrieven verhogen dit bereik nog verder.

Platformbuitenspelen.nl richt zich op mensen die interesse hebben in overheid en rechten

kosten van adverteren op Platformbuitenspelen.nl

Op Platformbuitenspelen.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Platformbuitenspelen.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers