Adverteren op playboy.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op playboy.nl

Playboy biedt ook online precies wat mannen willen. De mooie fotografie van Playboy is ruimschoots terug te vinden op playboy.nl. Uiteraard is er ook een besloten gedeelte waarin al het exclusieve beeld en videomateriaal te vinden is van nationale en internationale celebrities, Playmates en Cybergirls.

doelgroep van playboy.nl

Playboy-mannen zijn jong en zelfstandig. Ze hebben een materialistische positieve levensinstelling, zijn zeer kwaliteits- en merkbewust en mode- en trendgevoelig. Hun stijl van leven is ingesteld op plezier en aangename ervaringen.

playboy.nl richt zich op mensen die interesse hebben in maatschappij en entertainment en reality

kosten van adverteren op playboy.nl

Op playboy.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die playboy.nl te bieden heeft. Wij hebben 12 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers