Adverteren op pleinprimair.nl?

prijs op aanvraag

Adverteren op pleinprimair.nl

Wordt bekeken door de beinvloeders en beslissers in het Primair onderwijs: De (adjunct) directeur, leraren, de bouwcoordinatoren (coordinatoren onder-, midden- en bovenbouw), intern begeleiders, enz.

doelgroep van pleinprimair.nl

beinvloeders en beslissers in het Primair onderwijs: De (adjunct) directeur, leraren, de bouwcoördinatoren (coördinatoren onder-, midden- en bovenbouw), intern begeleiders, enz.

pleinprimair.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren op pleinprimair.nl

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die pleinprimair.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Button op voorpagina, inclusief link naar eigen website.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers