Adverteren op plopsa.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op plopsa.nl

Met drie pretparken Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo) is de Plopsa-groep de onbetwiste marktleider voor themaparken gericht op jonge Belgische én Nederlandse gezinnen.
Plopsa.nl wordt druk bezocht door ouders, voornamelijk moeders (70%), en is dus de ultieme website om jonge vrouwen met één of meer kinderen te bereiken. Plopsa.nl is dan ook de website die het beste is toegespitst op ‘jonge vrouwen met kinderen’ van 2 tot 12 jaar.
De inhoud van de website is hoofdzakelijk gericht op het voorbereiden van een bezoekje en bevat dus alle mogelijke nuttige informatie over de attracties en tijdelijke evenementen, evenals een module om online tickets te reserveren. Bovendien zorgt de combinatie van informatie over zowel indoor- als outdoorparken het hele jaar door voor een constante stroom bezoekers op de website.

doelgroep van plopsa.nl

jonge Belgische én Nederlandse gezinnen.

kosten van adverteren op plopsa.nl

Op plopsa.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die plopsa.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers