Adverteren op pluimveeweb.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op pluimveeweb.nl

Pluimveeweb.nl brengt nieuws en achtergrond voor de leg- en vleespluimveehouder. Overzichtelijk bij elkaar en toch gescheiden naar houderijtype. Een heldere rubrieksindeling die aansluit bij de bedrijfsvoering. Met artikelen, blogs, video’s, grafieken, tweets etc. zorgt Pluimveeweb.nl voor een continue stroom aan nationale en internationale pluimvee-informatie. Actuele marktcijfers worden getoond via een samenwerking met de marktcijferswebsite Pluimveebeurs.nl. Een website waar de sector zich herkent en thuis voelt.

doelgroep van pluimveeweb.nl

de leg- en vleespluimveehouder.

pluimveeweb.nl richt zich op mensen die interesse hebben in dieren en natuur

kosten van adverteren op pluimveeweb.nl

Op pluimveeweb.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die pluimveeweb.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Exotische uitingen (site take-over, floorAds etc.) op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers