Adverteren op pm.nl?

prijs op aanvraag

Adverteren op pm.nl

PM Public Mission biedt een platform waar ambtenaren van alle bestuurslagen elkaar kunnen ontmoeten en waar de verschillende invalshoeken in samenhang worden bekeken. Bij PM vindt u verdieping en discussie over de kwaliteit van het openbaar bestuur én over het werken voor de overheid. u krijgt inzicht in het proces; het gaat om totstandkoming van beleid, de processen eromheen, de betrokkenen en de implicatie voor degenen die het beleid uitvoeren. PM Public Mission richt de blik naar buiten: we verbinden 'Den Haag' met de buitenwereld en vice versa.

doelgroep van pm.nl

• Ambtenaren op directieniveau, beleids- en stafniveau en leidinggevend vanaf schaal 12 en hoger.
• Bij departementen, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten, waterschappen en de leden van de Eerste en de Tweede Kamer.
• De top van private organisaties.

pm.nl richt zich op mensen die interesse hebben in overheid en rechten

kosten van adverteren op pm.nl

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die pm.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers