Adverteren op podiumcadeaukaart.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op podiumcadeaukaart.nl

PODIUMCadeaukaart.nl is dé website waar kaarthouders kunnen zien waar men met de PODIUM Cadeaukaart naartoe kan. Met een uitgebreide agenda worden kaarthouders enthousiast gemaakt voor het brede aanbod aan podiumkunsten. In deze umwelt kun je adverteren onder een doelgroep die zich niet alleen oriënteert op een voorstelling of concert, maar met de PODIUM Cadeaukaart ook een prepaid betaalkaart op zak heeft.

doelgroep van podiumcadeaukaart.nl

De doelgroep van kaarthouders is: vanaf 25 jaar, HBO+, 50%V - 50%M, variërend van bescheiden afnemers van overwegend musical en cabaret tot grote afnemers van overwegend toneel, klassiek en dans. De site wordt tevens bezocht door aankopers van de cadeaukaart: theaterliefhebbers èn cadeaupubliek breed, hoger opgeleid, 35+, 2/3 vrouw, 1/3 man.

kosten van adverteren op podiumcadeaukaart.nl

Op podiumcadeaukaart.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die podiumcadeaukaart.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Formaten: jpg, gif, png (geen flash)
Resolutie: 72dpi, max 50 kb
Aanleveren via: ads@daily.nl

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers