Adverteren op pomanagement.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op pomanagement.nl

De website www.pomanagement.nl is volledig complementair aan het magazine, maar biedt daarnaast de mogelijkheden voor meer persoonlijke interactie. De heldere structuur van de website leidt de bezoekers via 10 themadossiers direct naar de voor hemof haar relevante onderwerpen. Daar vindt de bezoeker betrouwbare en uitgebreide informatie, checklists, stappenplannen en scholingsmogelijkheden. De website biedt uw organisatie de mogelijkheid omte adverteren met banners, maar ook om - in samenwerking met de redactie - artikelen of een blog te plaatsen. Deze zogenaamde whitepapers worden eerst op de homepage geplaatst en gepromoot in de e-mailnieuwsbrief. Daarna zijn de whitepapers altijd terug te lezen in het betreffende dossier.

doelgroep van pomanagement.nl

Alle directies, bovenschools managers en leerkrachten in het primair onderwijs.

pomanagement.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren op pomanagement.nl

Op pomanagement.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die pomanagement.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Tariefkaart is ook de aanleverspecificatie.
Prijs per maand op aanvraag. Wilt u de whitepaper volledig door PO Management laten verzorgen, dan is dat ook mogelijk. De opmaak geschiedt dan in de huisstijl van PO Management.
Redactie : € 150,- per pagina
Vormgeving : 50,- per pagina

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers