Adverteren op portablegear.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op portablegear.nl

Al meer dan 10 jaar schrijft PortableGear over de laatste trends op alles wat met 'portable gear' te maken heeft. Denk hierbij aan mobiele telefoons, smartphones, netbooks en tablets, maar ook aan mp3-spelers, digitale camera's en navigatiesystemen. Elke dag brengt de PortableGear redactie het laatste nieuws op gadgetgebied. Naast een dagelijkse newsfeed vind je op PortableGear ook een enorme koopgids gevuld met duizenden producten met productomschrijvingen, foto's, testen, prijzen en ervaringen. PortableGear is actief in Nederland, Belgie en Frankrijk en richt zich op de doorsnee gebruiker. De tone of voice is te bestempelen als lifestyle, hoewel techniek in de diepte niet wordt geschuwd.

doelgroep van portablegear.nl

Man, leeftijd 18 - 40 jaar, hoog opgeleid.

portablegear.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica en nieuws en media

kosten van adverteren op portablegear.nl

Op portablegear.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die portablegear.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers