Adverteren op Powerunlimited.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Powerunlimited.nl

Power Unlimited schrijft al meer dan 20 jaar over alles wat met games te maken heeft en is in die tijd uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van games bladen. Je wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de nieuwste en nog te verwachten games en game gerelateerde hardware voor alle platformen.

doelgroep van Powerunlimited.nl

Jongens en meiden 13 - 24 +

Powerunlimited.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, technologie en informatica en nieuws en media

kosten van adverteren op Powerunlimited.nl

Op Powerunlimited.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Powerunlimited.nl te bieden heeft. Wij hebben 10 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers