Adverteren op pretapregnant.com?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op pretapregnant.com

Prêt à Pregnant is een site voor de fashionable moms (to be) met een liefde voor fashion beauty & lifestyle. De site is een ontmoetingsplek voor (aankomende) ouders die goed in het leven staan en zich graag laten inspireren door andere ouders. Prêt à Pregnant wordt bezocht door vrouwen die zwanger zijn of net hun eerste kindje hebben gekregen (tot 3 jaar). Als de kinderen wat ouder zijn groeien de bezoekers van Prêt à Pregnant door naar Prêt à Mama.
Beide sites zijn gestart door fashion mom Janine Breukhoven – Kho. Janine besloot na werkzaam te zijn geweest in de fashion om een persoonlijk internationaal platform op te zetten. Op zowel Prêt à Pregnant als Prêt a Mama kunnen ouders terecht voor informatie en inspiratie op het gebied van ouderschap in fashionable jasje.

doelgroep van pretapregnant.com

de fashionable moms (to be) met een liefde voor fashion beauty & lifestyle.

kosten van adverteren op pretapregnant.com

Op pretapregnant.com kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die pretapregnant.com te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers