Adverteren op prijsvergelijk.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op prijsvergelijk.nl

Prijsvergelijk.nl is een Nederlandse vergelijkingsite die heel veel verschillende producten, diensten en aanbieders in meer dan 50 verschillende rubrieken vergelijkt. Van verzekeringen tot printers en van telefoon abonnementen tot LCD-schermen. Het brede aanbod van Prijsvergelijk.nl biedt de consument de kortste weg naar de beste aanbiedingen. De bezoeker maakt zelf de keuze voor de aanbieders waarvan hij informatie of een aanbieding wenst.
De website Prijsvergelijk.nl heeft verschillende mogelijkheden voor het promoten van de site en/of de producten of diensten van de adverteerder. Naast het plaatsen van banners en skyscrapers of een vermelding binnen één van de rubrieken heeft Prijsvergelijk.nl ook een uitgebreide zoekmachine waarin producten van de adverteerder kunnen worden opgenomen. IMNetworks kan adverteerders adviseren wat voor hen de meest effectieve manier is van presenteren op deze site.

kosten van adverteren op prijsvergelijk.nl

Op prijsvergelijk.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die prijsvergelijk.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

unieke bezoekers: 200.000 / impressies: 1.500.000

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers