Adverteren op procycling.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op procycling.nl

Procycling is een internationaal tijdschrift voor de man die de wielersport fanatiek volgt. De liefde voor de sport spat van de paginas, die vol staan met reportages over alle grote sterren en wedstrijden. Met name de schitterende fotos van internationale topfotografen geven het tijdschrift een luxe, glossy uitstraling. Procycling brengt u direct in contact met mannen die verslaafd zijn aan de heroiek en spanning van de wielersport. Hieronder bevinden zich de meest uiteenlopende types, van alle leeftijden.

doelgroep van procycling.nl

De mannen die Procycling lezen zijn uitermate intensief bezig met het wielrennen. Sportief en altijd in voor een uitdaging zijn de voornaamste kenmerken van de doelgroep. De mannen zijn tussen de 18 en 45 jaar en actief en gezond leven staat hoog in het vaandel.

procycling.nl richt zich op mensen die interesse hebben in sport en fitness en entertainment en reality

kosten van adverteren op procycling.nl

Op procycling.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die procycling.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers