Adverteren op productmagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op productmagazine.nl

De website van Product is een aanvulling op het vakblad en biedt enerzijds actuele vakinformatie, onderszijds biedt de website ook ruimte voor verdieping in de vorm van een archief. Daarnaast zijn er vacatures te vinden en een agenda met relevante evenementen. Uw banner op productmagazine.nl biedt extra aandacht en exposure bij uw doelgroep in de sector.

doelgroep van productmagazine.nl

Personen die direct en indirect betrokken zijn bij de ontwikkeling van industriële producten. Hiertoe behoren managers onderzoek en ontwikkeling, industrieel ontwerpers, vormgevers, marketingmanagers, productmanagers, constructeurs, marktonderzoekers en innovatieve adviseurs. De lezers hebben met elkaar gemeen dat ze invloed hebben op de wijze waarop producten worden ontwikkeld en gefabriceerd en op de gereedschappen en materialen die bij ontwikkeling en fabricage worden gebruikt.

kosten van adverteren op productmagazine.nl

Op productmagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die productmagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Rich media bannering Op aanvraag
Zichtbaarheid
Een large rectangle is run-of-site.
Een full banner wordt geplaatst op de homepage en alle
overzichtspagina’s.

voorwaarden

Aanleverdata banners in overleg met uw media-adviseur.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers