Adverteren op professioneelschoonmaken.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op professioneelschoonmaken.nl

Professioneel Schoonmaken (PS) is het grootste platform voor de schoonmaakbranche in Nederland en daarmee een belangrijke bron van vakinformatie voor de sector. Het blad en de website leveren het allerlaatste branchenieuws, opinie en achtergronden en voorzien in praktisch toepasbare informatie. PS beoogt de lezer iets te leren, waar hij direct zijn voordeel mee kan doen in zijn dagelijkse professionele praktijk.

doelgroep van professioneelschoonmaken.nl

Iedereen die een professioneel schoonmaakbedrijf met minimaal 5 personeelsleden heeft.

kosten van adverteren op professioneelschoonmaken.nl

Op professioneelschoonmaken.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die professioneelschoonmaken.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers