Adverteren op profiel-online.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op profiel-online.nl

Surf naar de meest complete startpagina: www.profiel-online.nl. U kunt op deze portaalsite iedere 2 maanden de laatste ontwikkelingen van het tijdschrift volgen. Deze site bestaat uit een redactioneel gedeelte en de daadwerkelijke startpagina met een overzicht van de meest gerenommeerde bedrijven. Om de beslisser op eenvoudige wijze naar de gerenommeerde bedrijven in de branche te leiden is er www.profiel-online.nl, de grootste, meest uitgebreide en best vindbare website voor de branche.

doelgroep van profiel-online.nl

Profiel is een onafhankelijk vaktijdschrift. Het wordt verspreid onder aannemers, architecten, timmerfabrikanten, woningbouwverenigingen, ijzerwarenzaken en alle bedrijven, die op enige wijze be drijfs matig actief zijn in ramen & deuren, dak- en geveltechniek, glas, hang- & sluitwerk,
zoals fabrikanten, assembleurs, groothandels,
importeurs, toeleveranciers & detaillisten en betalende abonnees.

kosten van adverteren op profiel-online.nl

Op profiel-online.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die profiel-online.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Tarieven in meerdere rubrieken in overleg

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers