Adverteren op promzvak.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op promzvak.nl

PromZ Vak is het vakblad dat exclusief voor handelaren in promotionele producten en diensten in Nederland en België verschijnt. Eén van de vaste extra's van PromZ Vak is de Bedrijfsprofielen Special in september, waarin suppliers van relatiegeschenken en promotionele producten hun producten en diensten presenteren. Ook vindt u in deze special een lijst met merken op alfabetische volgorde en de adresgegevens van de supplier die het desbetreffende merk in de Benelux vertegenwoordigt.

doelgroep van promzvak.nl

Voor handelaren in promotionele producten en diensten in Nederland en België.

kosten van adverteren op promzvak.nl

Op promzvak.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die promzvak.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers