Adverteren op propertynl.com?

vanaf € 250,00

Adverteren op propertynl.com

PropertyNL is in 2000 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot dé onderzoeksorganisatie en uitgeverij op het gebied van commercieel vastgoed en de woningmarkt in Nederland. Het eigen onderzoek is de basis voor gedegen en gevarieerde publicaties. We brengen nieuws, rapporten en onderzoeksresultaten via verschillende kanalen, zowel via print als digitaal. Met al deze publicaties richten wij ons op de vastgoedprofessional in Nederland. Wij willen hiermee een toonaangevende bron van informatie zijn voor onder meer makelaars, ontwikkelaars, beleggers en financiers, woningcorporaties, overheid, adviseurs, advocatuur, facility managers en architecten.

kosten van adverteren op propertynl.com

Op propertynl.com kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die propertynl.com te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Het advertentiemateriaal dient via de website van PropertyNL te worden aangeleverd.
Ga naar www.propertynl.com, klik eerst op adverteren en vervolgens op advertenties aanleveren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers