Adverteren op propriacures.nl?

prijs op aanvraag

Adverteren op propriacures.nl

Actuele website, aanvullend op de krant Propria Cures. Propriacuresl.nl is een weblog voor journalistiek en literair talent. De website staat vol met satire, hoogdravende poëzie, onweerstaanbare columns en korte verhalen.

doelgroep van propriacures.nl

De bezoekers van de website zijn studenten en medewerkers van de Universiteit van Amsterdam (UvA), oud studenten en overige belangstellenden.

kosten van adverteren op propriacures.nl

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die propriacures.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Tarieven op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers